Stikkan Design

facebook instagram  gmail

Bag on Bottle™

BOB fästs på vattenflaskan eller på handleden.

Håller reda på mobilen, nycklar, pengar, kreditkort, träningskort och andra nödvändiga småsaker när du är i rörelse. Mycket rymlig trots sitt lilla smidiga format! 

Passar väl en Iphone 6 och likande mobilstorlekar (14 x 8 cm)

Smart förvaring av smycken/klockan  som man glömt att ta av sig i omklädningsrummet på gymmet.

Dragkedjan går åt båda hållen så den fungerar med alla hörlurar och headsets.


BOB med innehåll

Broschyr Bag on Bottle 2015
Ladda hem PDF broschyr


Hösten 2010 korades Stikkan Designs Bag on Bottle™ som vinnare bland flera hundra tävlande produkter i designtävlingen ”Designa för DesignTorget”. Tävlingen anordnades av DesignTorget och tidningen Metro.

Juryns motivering:

”En produkt som verkligen är mobil och ligger rätt i tiden! Den fyller ett tydligt behov för alla träningsfreaks och deras pengar, nycklar och småsaker. Bag on Bottle är smidig, smart och har alla förutsättningar att bli en storsäljare på DesignTorget”!
BOB Collage


Länk till Stikkan Designs web-shop >>>


Röster om BOB:

Hur smart är detta då?
En väska att fästa på vattenflaskan som rymmer telefon, nycklar osv. Jag brukar ha nycklarna till skåpet på gymmet i fickan på mina träningsbyxor, vilket ibland stör träningen, och PT-Daniel uppskattar INTE när jag meckar med grejer under tiden vi tränar. Han blir till och med ganska arg ibland, så detta kommer underlätta min träningsvardag massor! Jag beställde hem en direkt!


Är inte det här den smartaste lilla grej ni någonsin skådat!
Plats för mobilen, pengar, nyckel, lypsylet.Vilken strålande idé
En liten väska som du fäster på din träningsflaska..
Jag tappar alltid bort nycklar, telefon osv när jag rasslar omkring på gymmet.Perfekt för oss som "måste" ha mobilen med i gymmet
För att kunna fota oss själva ur alla upptänkliga vinkar för att sedan lägga på sin blogg Man får plats med kort, nycklar och mobil modell större (läs: smartphone). Mycket praktiskt!Jag fick den här väldigt smarta väskan av en kund i present.
Den har plats för en telefon från Iphone till mindre telefoner samt en liten ficka för biljett eller nyckel. Superbra produkt som jag gärna tipsar om!Min väska har jag dessutom på armen när jag springer eller går. Fungerar jättebra!Sakerna man måste ha
Det finns saker man bara måste ha. Saker som man minuten innan inte ens visste fanns. Som den lilla mobilväskan man kan sätta på vattenflaskan när man tränar. Eller på armen. Eller på vätskebältet, som i alla fall i mitt fall saknar tillräckligt stor ficka. Jag köpte förstås.


Vår och sommar innebär att det är skönt med långa promenader
Ska man ta långa promenader vill man inte bära på saker. Men är vädret fint saknar man ofta fickor att stoppa saker och ting i. Även om man inte behöver ha med sig en massa saker ut finns det ändå några nödvändigheter.


Nyckel. Kanske ett visakort eller lite pengar. Mobiltelefonen. Det mesta kan så klart stoppas i BH:n, men inte nycklarna! De skaver så förbannat. Inte alls trevligt. Ja, jag har testat. Dessutom mår mobilen inte så bra när man börjar svettas.

Förra sommaren hittade jag räddningen i form av en Bag on Bottle:
Här ryms alla ovanstående upprabblade nödvändigheter utan några som helst problem. Själv föredrar jag att ha väskan runt handleden och vattenflaskan i handen, men det är så klart en smaksak antar jag. Men jag tyckte att det blev svårt att hålla i vattnet med en väska på. Men för den som gymmar - och därmed inte har flaskan i handen konstant - är det en bra sak antar jag.